Web ontwerp

Goedkope website-ontwikkeling met gratis onderhoud. Neem een kijkje in enkele websites die door ons zijn gebouwd of bezoek onze facebook pagina. Website ontwerp + website hosting en promotionele domeinnamen.

Web ontwerp

WEBSITES GEMAAKT DOOR ONS

Web ontwerp

Web-ontwerp is het ordenen van de elementen van een site – hypertext (links) computerafbeeldingen, computeranimatie en geluid op een specifieke manier om de site naderhand in de meest gangbare webbrowser in visuele volgorde te presenteren. Web-ontwerp bevat de productie van een of meer webpagina’s die zijn georganiseerd via
verschillende hyperlinks.

website ontwikkeling hosting domain goedkope website

Wat is een webontwerp?

Technisch kan een webontwerp worden beschreven als het schrijven van hypertexts, dat wil zeggen tekst met interactieve links, hetzij naar andere delen van de tekst, hetzij naar een ander tekstdocument. Als gevolg van web-ontwerp zijn gesynthetiseerde HTML-pagina, afbeeldingen in verschillende formaten (meestal .jpeg en .png), animaties (meestal .gif, .flash) en etc. Bepaalde componenten worden gesynthetiseerd in het web-ontwerp van een pagina of een geheel website wordt gedeeld door bestanden die worden gedeeld door mappen. Gewoonlijk is één webpagina een bestand (afbeeldingen en andere grafische en audio-objecten worden als één weergegeven), maar dit is niet nodig, vooral wanneer scripts door de server worden gebruikt. In dit geval kan het script tientallen pagina’s genereren en
tientallen scripts kunnen slechts één pagina genereren.

Het proces van webdesign

Dit proces kan worden gedefinieerd als een combinatie van creatief en technisch werk. Het creatieve gedeelte omvat artistieke creatie van afzonderlijke grafische elementen, audio-elementen en tekstopmaak. Het technische werk omvat het organiseren van al deze elementen in HTML-code waardoor het huidige type van het visuele apparaat (meestal Monitor) wordt gedefinieerd. Technische gedeelte omvat ook de ontwikkeling van een client-base code die wordt gebruikt voor het upgraden van de prestaties van een website via JavaScript of VBScript. Als een voorbeeld voor dergelijke op een cliënt gebaseerde code die wordt gebruikt door de webbrowser van een enkele gebruiker, is de beweging van de muis boven een element uit het menu dat afbeeldingen zijn en wanneer de muis door de grafische elementveranderingen gaat.

interactive web development

Website ontwikkeling

In de laatste paar jaren omvat web-ontwerp steeds meer add-ons die nog niet eerder zijn gebruikt, b.v. interactieve flash-animaties met stijlen als (CSS) optimaliseren van de code voor de zoekmachines en nog veel meer. Het vermogen van computer-gegenereerde hyperteksen via server-gebaseerde programma’s of scripts voegt nog meer mogelijkheden toe aan standaard webpagina’s, meestal met behulp van databases die deze programma’s gebruiken en scripts om hun gegevens correct te verwerken en te visualiseren als een webpagina. Webpagina’s die actief zijn en meestal afhankelijk zijn van programma’s en scripts die zich op een externe server bevinden die webapplicatie wordt genoemd, met dit type app wordt de volledige programmacode op externe server en web pagina’s weergegeven. Deze worden alleen gebruikt als een visualisatie-interface om het verzoek te beantwoorden evenals het verzenden van nieuwe verzoeken.

Ontmoet ons team